Обладнання:

Залишається місяць... часу на роздуми вже немає.

Як відомо, Законом України від 28.12.2014 № 71-VIII запроваджено обов'язкове використання реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО) платниками єдиного податку II — III груп (окрім платників, які здійснюють продаж товарів на ринках та через засоби пересувної мережі). Ці норми набирають чинності з 01.01.2016 — для II групи, з 01.07.2015 — для платників єдиного податку III групи.

    Ще раз звертаємось до всіх підприємців, платників єдиного податку ІІ – ІІІ груп, залишається один місяць для виконання вимог Закону. За такий короткий період сервісні центри не зможуть забезпечити вчасне впровадження РРО в експлуатацію, тим більше, що виробники не встигнуть виготовити таку велику кількість касових апаратів. Тобто, Ваше зволікання приведе до чергового ажіотажу, черг і втратою нервів, як Ваших, так і працівників сервісних центрів.

    Державна фіскальна служба нагадує, що платники єдиного податку II-III груп, які з 01.01.2015 до 30.06.2015 включно почнуть застосовувати у власній господарській діяльності зареєстровані, опломбовані та переведені у фіскальний режим роботи РРО, з дати початку їх застосування і до 01.01.2017 р. звільнятимуться від перевірок з питань дотримання порядку застосування РРО.

    Ми чекаємо на Вас. Приходьте, запитуйте, надамо кваліфіковану консультацію і допоможемо Вам без проблем пройти і цей етап у Вашій підприємницькій діяльності.