Обладнання:

Таке недалеке 1 липня.

До уваги платників єдиного податку третьої групи.
З 1 липня 2015 року згідно з п. 296.10 Податкового кодексу України (далі - ПКУ) платники єдиного податку третьої групи (фізичні особи - підприємці), які не здійснюють діяльність на ринках та через засоби пересувної роздрібної мережі, зобов'язані проводити готівкові розрахунки із застосуванням реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО).
При цьому звертаємо увагу на вимоги п.28 Підрозділу 10 Перехідних положень ПКУ щодо звільнення до 1 січня 2017 року від проведення відповідно до норм ПКУ перевірок дотримання порядку застосування РРО платників єдиного податку другої і третьої груп (фізичних осіб - підприємців), які з 1 січня 2015 року до 30 червня 2015 року включно почали застосовувати у власній господарській діяльності зареєстровані, опломбовані у встановленому порядку та переведені у фіскальний режим роботи РРО.
Одночасно повідомляємо, для уникнення ажіотажу в червні місяці, коли велика кількість підприємців намагатимуться придбати РРО, прийдеться створювати черги на їх придбання, а сервісні центри не зможуть забезпечити введення їх (РРО) в експлуатацію.
Заходьте, консультуйтесь зазделегідь.
І ще приємна новина, деякі моделі РРО подешевшали.