Обладнання:

Паперовий звіт за формою № ЗВР-1 не потрібно подавати.

Суб'єкти господарювання, які використовують РРО, паперовий звіт за формою № ЗВР-1 не подають

Звіт за формою № ЗВР-1 до органів Міндоходів подають суб'єкти господарювання, які у випадках, визначених Законом, не застосовують реєстратори розрахункових операцій та проводять розрахунки з використанням книги обліку розрахункових операцій та розрахункової книжки.
Суб'єкти господарювання, які використовують реєстратори розрахункових операцій (далі - РРО ) та відповідно до абз. 2, 3 п. 7 ст. 3 Закону «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» подають до Міністерства доходів і зборів України по дротових або бездротових каналах зв'язку електронні копії розрахункових документів і фіскальних звітних чеків, паперовий звіт за формою № ЗВР-1 не подають. Про це повідомило Міндоходів у листі від 27.09.2013 р. № 12061/6/99-99-22-61-03-15/1187.
Разом з тим повідомляється, що звіт за формою № ЗВР-1 до органів Міндоходів подають суб'єкти господарювання, які у випадках, визначених Законом «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг", не застосовують реєстратори розрахункових операцій та проводять розрахунки з використанням книги обліку розрахункових операцій та розрахункової книжки.