Обладнання:

Нові РРО

Незабаром у продажу! Нові касові апарати та фіскальні принтери Юнісистем !

Нові моделі касових апаратів і фіскальних реєстраторів мають контрольну стрічку в електронній формі і вбудований модем для передачі даних.
Касові апарати MINI-T51.01, MINI-T61.01, MINI-T400МЕ (нова модель) та фіскальні реєстратори МІНІ ФП-54.01 і МІНІ ФП-81.01 виробництва «Юнісистем» відповідають всім вимогам законодавства України до РРО . Вони мають контрольну стрічку в електронній формі і оснащені бездротовим (GPRS) та/або провідним (Ethernet) модемом передачі даних.
Нові моделі фіскальної техніки відрізняються широкими функціональними можливостями. У них реалізований розрахунок всіх алгоритмів оподаткування, передбачених законами України, що дозволяє використовувати їх у різних сферах торгівлі і послуг, у тому числі в ювелірних магазинах і салонах мобільного зв'язку.
У представлених касових апаратах і фіскальних реєстраторах закладені функції не лише РРО, але і платіжних POS-терміналів. Завдяки цьому в точках продажів можна буде приймати різного роду платежі:
 - поповнення рахунків мобільних операторів,
 - оплату рахунків провайдерів інтернету та інших послуг.
 
Нове фіскальне обладнання надає підприємцям можливість підключитися до системи віддаленого управління і контролювати роботу своїх торгових точок, а також вести товарний облік онлайн.
Про початок продажів нової фіскальної техніки можна буде дізнатися з наступних публікацій .